luni, 12 ianuarie 2015

Noul decodor (STB) oferit de RCS-RDS – Kaon NA 1410 HD

Compania RCS-RDS va începe distribuirea decodoarelor KAON NA 1410 HD. Un aspect important este că se vor distribui numai clienților abonați la internet fix (DigiNet). Ca meniu, modelul este asemănător cu predecesorul său (KAON 1600) însă vine cu câteva opțiuni foarte interesante și utile, opțiuni care au fost implementate de RDS pe un alt model însă la care s-a renunțat (probabil din cauza resurselor consumate).


Echipamentul are port Ethernet pentru conectarea la internet iar acesta poate fi folosit ca IP TV. Mai exact, se poate înregistra conținutul video de pe orice program, oricând dorești. Diferența dintre acest decodor și echipamentul pentru IP TV care s-a oferit în trecut în teste, este aceea că pe vechile echipamente IP TV oferite de RDS se putea reveni la o anumită emisiune numai pe anumite posturi, însă se folosea numai serviciul de internet pentru această operațiune, pe când KAON 1410 necesită un dispozitiv extern de memorie pentru a putea funcționa în acest sens (stick de memorie, hard extern). Pe Kaon 1410 va funcționa opțiunea timeshifting pe toate posturile. Alte opțiuni disponibile vor fi acelea de a pauza o anumită emisiune, anumite filme sau orice doriți din conținutul media, inclusiv de derulare în timpul reclamelor, plus că vom putem înregistra orice dorim pe dispozitivul de stocare. Însă, rămâne de văzut ce memorie de stocare va ocupa conținutul înregistrat.

Vor exista și alte aplicații disponibile, cum ar fi informații din sport (rezultate live, etc.), știri generaliste, vremea și cursul valutar.

Unele funcții se regăsesc și pe modelul anterior oferit de Digi (Kaon NA 1600 HD) însă momentan sunt indisponibile, apare mesajul ‘în curând..’, probabil vor fi implementate odată cu distribuirea noilor decodoare Kaon.

Sursa

Un comentariu:

About Us

Recent

recentposts

Random

randomposts